Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Even voorstellen ... Irinda de Groen

Op 1 oktober jl. is Irinda de Groen bij Mara begonnen als consulent maatschappelijke activering. Zij gaat zich in eerste instantie bezig houden met het project OPstap. Graag stelt zij zich aan u voor.

Laurentius Symposium 2017

Maandag 2 oktober vond het Laurentius Symposium plaats in de Burgerzaal van het gemeentehuis te Rotterdam, met als thema 'Armoede, dat zal mij niet gebeuren!' ​ Zo'n 100 deelnemers uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties zijn uitgebreid met elkaar in discussie gegaan over verschillende vormen van armoede. Kennis werd gedeeld, vooroordelen besproken, en samen werd gezocht naar een nieuw vertrekpunt in het denken over armoede.

Open Huis Vrijwilligersdag

Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van zowel het asielzoekerscentrum (AZC) als het Open Huis (zaterdagse inloopmiddag voor bewoners van het AZC), was er zaterdagmiddag 23 september een Vrijwilligersdag voor alle vrijwilligers die hierbij betrokken zijn. Met een programma van workshops, gezelligheid en lekker eten werden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet tot dusver, en was er aandacht voor thema’s waar ze tijdens het werk mee te maken krijgen.

Nieuwe M25 seizoen begonnen!

Afgelopen week zijn de activiteiten van M25 Rotterdam weer van start gegaan. Zo was er in september een gezellige avond met jonge nieuwkomers in Nederland en begin oktober een wandeling met mensen met een verstandelijke beperking.

12...15vorige >archief