Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Acties van M25 met kerken in Den Haag

De afgelopen periode heeft M25 in samenwerking met een aantal kerken in Den Haag e.o. verschillende acties uitgevoerd. Zo hebben jongeren kerstkaarten gemaakt voor gevangenen en hebben ze een inzamelingsactie gehouden voor zwerfjongeren.

Feestelijke activiteiten met M25 Rotterdam

Zoals gebruikelijk in het najaar kijkt M25 Rotterdam er altijd naar uit om mensen in kwetsbare posities vooral rond de feestdagen tot steun te zijn. Zo stonden er weer allerlei acties op de planning. Jongeren hebben bijvoorbeeld meegeholpen met een Sinterklaasfeest in het Open Huis van Welkom Onthaal voor bewoners van het asielzoekerscentrum in Beverwaard.

Opening tentoonstelling 'Seks? Nâh èn!

Op 20 november zijn in het Atrium in Den Haag de lichtpanelen onthuld waarop de verschillende organisaties van het Gezonde Seksnetwerk worden voorgesteld en hun werkzaamheden in de stad kenbaar worden gemaakt.

Maatschappelijke kerk op 16 november

Tijdens de maatschappelijke kerk bijeenkomst in het gebouw van PEP Den Haag discussieerden ruim 20 mensen over de uitdaging die christelijke migrantenouders ervaren bij het voeden van hun kinderen in de Haagse samenleving.

12...15vorige >archief