Inloggen

< NAAR NIEUWSOVERZICHT

Geplaatst op dinsdag 6 juni 2017

M25 Rotterdam is genomineerd voor Inspiratieprijs

M25 Rotterdam is genomineerd voor de Inspiratieprijs van Kansfonds en KRO-NCRV. Afgelopen maandag zijn Marc Bollerman en Shirleni Blanken geïnterviewd door Roderick Vonhögen, boven op de (zeer winderinge) toren van de Rotterdamse Laurenskerk. In zijn programma 'Roderick Zoekt Licht' brengt hij de genomineerden in beeld. Het programma wordt uitgezonden op dinsdag 20 juni om 16.20 uur op NPO2. De winnaar van de Kans Inspiratiepijs wordt bekendgemaakt tijdens de Inspiratiedag op 24 juni, georganiseerd door het Kansfonds en KRO-NCRV in het Museum Catherijneconvent te Utrecht.

 

Een van de andere genomineerden is het Maatjesproject voor vluchtelingen van Sichting De KIM en de Sint Bonifatiusparochieproject, van oud-Mara-collega Hermen van Dorp. 

 

Het is nog mogelijk om je aan te melden voor de Inspiratiedag. Een mooi programma met o.a. lezingen, workshops, stadswandelingen, mooie verhalen van KRO en NCRV-coryfeeën zoals Wilfred Kemp, Jacobine Geel, Annemiek Schrijver en Roderick Vonhögen, en dus de bekendmakeing van de winnaar van de Kans Inspiratieprijs. Tickets kosten € 7,- per persoon. Let op, je kunt ter plekke geen tickets kopen, deze zijn alleen vooraf te boeken! Meer informatie en aanmelden kan via deze link.