Inloggen

< NAAR NIEUWSOVERZICHT

Geplaatst op dinsdag 11 juli 2017

Voedselpakkettenactie 2017

Alhoewel Nederland tot één van de rijkste landen van Europa behoort, komt armoede ook hier in grote mate voor. Helaas is een groot deel van de gezinnen in armoede woonachtig in Rotterdam. Time To Help ziet het als missie om voor deze gezinnen de gevolgen van armoede in hoeverre dat mogelijk is te verzachten.

In dat kader heeft Time To Help met ondersteuning van Stichting Mara van 12 t/m 24 juni 2017 375 voedselpakketten uitgedeeld in Rotterdam.

Zo heeft de stichting 180 gezinnen via Stichting S.O.S, 100 gezinnen via verschillende kerken, 40 gezinnen via de Islamitische Voedselbank, 5 gezinnen via De Kleine Villa, 10 gezinnen via Stichting Mara, 25 gezinnen via de verschillende wijkteams en 15 bewoners van stichting ROC voorzien van een voedselpakket.

Daarnaast heeft Time To Help in totaal 100 kinderen tussen de 0 - 12 jaar waarvan de ouders op of onder de armoedegrens leven, mogen verrassen met een snoepzak en een cadeaukaart van de Intertoys t.w.v. € 10,-.

Dankzij Stichting Mara is Time To Help in contact gekomen met verschillende initiatieven en organisaties, die zich inzetten voor de kwetsbare groepen in Rotterdam.

Het streven is om de voedselpakketten actie en andere vergelijkbare acties te continueren met als motto ‘SAMEN op weg naar een leefbare wereld voor iedereen’. Via dit bericht wil de stichting alle betrokken partijen nogmaals hartelijk danken voor hun bijdrage en inzet.