Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Uitnodiging 'Zodat jullie elkaar leren kennen' op 24 januari a.s.

De Essalam Moskee Rotterdam kijkt met verontwaardiging en afschuw terug op de gebeurtenissen in Parijs. Ten eerste door het brute geweld en ten tweede door het kapen van onze religie om deze terroristische daad te legitimeren. De impact van deze terreurdaad is enorm. Gevoelens van verdriet en boosheid slaan als een golf op onze samenleving neer.

Terugblik: M25 December Feestmaand en het jaar 2014

We hebben weer een mooi M25 jaar achter de rug. Met een fantastische finale in het kader van het M25 Rotterdam vijfjarig bestaan met de December Feestmaand. 10 activiteiten in 1 maand, waarbij we veel mensen blij hebben mogen maken en wat extra's hebben kunnen meegeven voor de feestdagen.

M25 Rotterdam actief in december

De jongeren van M25 Rotterdam hebben de afgelopen periode aan diverse activiteiten deelgenomen. Zo was er een M25 Lounge en werd er volop meegeholpen aan de voorbereidingen en de viering van het Sinterklaasfeest voor kinderen die aangesloten zijn bij de Voedselbank van Hoogvliet en kinderen van de Mariakerk.

Taalplan 2015 een kans!

Heeft u interesse om Nederlandse taallessen te geven aan mede-Rotterdammers? Wilt u taallessen bij u in de kerk organiseren maar zoekt u een docent? Geeft u al taallessen en heeft u behoefte aan bijscholing en ontmoeting met andere vrijwilligers die ook dit werk doen? Organiseert u al taallessen maar heeft u behoefte aan advies, training of bijv. lesmateriaal? Met al deze vragen kunt u vanaf 1 januari 2015 terecht bij SKIN-Rotterdam, die in samenwerking met Samen010 en Mara het project Taalplan gaat starten.

<volgende123...15vorige >archief