Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Een nacht buiten slapen voor straatjongeren

Afgelopen vrijdag op zaterdagnacht 24-25 juni 2016 waren er 14 deelnemers van jongerenproject M25 Rotterdam en jongerengroep Youth Faith Exploration aanwezig bij de Maria en Johannes onder het Kruis kerk, waarbij een aantal de nacht door brachten in zelfgebouwde krotten van karton en plastic. Met deze “Nacht Zonder Dak” haalden ze 400 euro op voor straatjongeren in Bolivia. Nacht Zonder Dak is een actie van Christelijke ontwikkelingsorganisatie Tear.

Iftarmaaltijd voor de bewoners van het ROS

Mara in de Wijk heeft samen met Time to help een Iftarmaaltijd verzorgd voor de bewoners van het ROS. Ook zijn zij de derde dag van het Ramadanfeest langs gegaan met lekkere hapjes en een kleinigheid.

Terugkomdag vrijwilligers Positieve Krachten Bundelen (PKB)

Op 18 juni kwamen de vrijwilligers van PKB bijeen bij Humanitas aan de Bergweg. Elke drie maanden komen onze vrijwilligers bij elkaar om iets bij te leren over hoe je mensen met hiv het beste kunt ondersteunen.Dit keer hadden we Jannigje Smit, hiv-verpleegkundige van het Maasstad ziekenhuis en Leon Jansen van PsyQ uitgenodigd om te vertellen over ons lichaam en seksualiteit.

Nieuwe locatie kookclub OPstap

Vanaf dinsdag 21 juni is de kookclub van OPstap verhuisd naar een nieuwe locatie. Na 8 jaar bij buurthuis de Boskant en later O3 te hebben gekookt, is er nu voor gekozen naar een nieuwe locatie te verhuizen namelijk naar Stichting het Ambacht.

<volgende123...15vorige >archief