Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Meet & Greet Barbecue voor mensen met Hiv

Op 14 juni werd er voor de tweede achtereenvolgende keer een Meet & Greet Barbecue georganiseerd voor mensen met Hiv in Den Haag. Het weer was ook dit jaar weer een groot cadeau voor deze zaterdag. Een prachtig zonnige middag zorgde ervoor dat we tot laat in de prachtige kloostertuin van de Vincentius Hof/Stadsklooster konden genieten.

Spelmiddag M25 met ouderen bij woonzorgcentrum Rivierenbuurt

M25 Den Haag heeft op zondag 15 juni wel op een bijzondere manier Vaderdag mogen vieren. We zijn voor de tweede keer langs geweest bij woonzorgcentrum Rivierenbuurt om een gezellige tijd te beleven met de ouderen die daar wonen.

Maatschappelijke stagiaires erg positief over M25 Rotterdam

Het schooljaar is bijna afgerond en inmiddels zit de volgende lichting maatschappelijke stagiaires alweer te springen om mee te doen met de activiteiten van M25 Rotterdam. Ieder jaar doen er gemiddeld 10 maatschappelijke stagiaires mee met het jongerenproject M25 Rotterdam. De meeste zijn van het Emmauscollege. Nog voor de zomer hebben er alweer 5 zich aangemeld en na de zomer worden er meer verwacht.

Opening nieuwe Rotterdamse winkel Dress for Success

Zaterdag 17 mei jl. heeft mevrouw Khaddouj Aboutaleb-Erahoutan de nieuwe winkel van Dress for Success aan het Rijnhoutplein 4 in Rotterdam officieel geopend.

<volgende123...15vorige >archief