Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Een 'nacht zonder dak' voor M25 Den Haag

Van vrijdag 6 op zaterdag 7 oktober hebben de jongeren van M25 Den Haag een nacht buiten geslapen om geld in te zamelen voor straatkinderen in Bolivia. De wetenschap dat dit voor hen maar 1 nachtje was, en straatkinderen dit helaas elke nacht moeten doen, hield ze op de been.

Vredesfeest Den Haag

Zondag 24 september werd voor de 15e keer het Vredesfeest gevierd. Het was dit keer in de tuin van het Stadsklooster en mede dankzij het heerlijke weer en de goede voorbereidingen was het een prachtig kleurrijk feest.

AZC Open Huis Vrijwilligersdag

Het asielzoekerscentrum (AZC) in Beverwaard is deze maand inmiddels alweer een jaar open. Net als het Open Huis dat wordt georganiseerd door vrijwilligers vanuit verschillende kerken. Om de bewoners bij te staan in een periode van kennismaken en wennen aan een nieuwe omgeving is het Open Huis tot leven geroepen. Een wekelijkse en laagdrempelige inloopmiddag op zaterdag in de Pelgrimskerk.

De zomer van M25 Rotterdam

Hoewel iedereen in de zomervakantie vrij was van school waren er een aantal jongeren die van deze periode gebruik maakten om iets te betekenen voor kinderen die leven in armoede. Zo hebben een paar jongeren van M25 Rotterdam meegedaan met het project Donderdag Bijzonderdag en ging een ander groepje M25’ers aan het eind van de vakantie mee naar Jeugdvakantieland.

<volgende123...15vorige >archief