Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Heleen Joziasse terug bij Mara

Sinds 15 maart is Heleen Joziasse werkzaam bij Stichting Mara. Ze heeft het werk overgenomen van Hermen van Dorp in Rotterdam, de geestelijke zorg voor mensen met hiv en aids, en een deeltje van het werk in Den Haag, met name rond de ondersteuning van migrantenkerken. Heleen maakt een rentree bij Mara; ze werkte van 2002-2009 bij Mara Den Haag. Waarom is zij terug gekomen naar haar 'oude nest'?

Afscheid Bert van Alphen

Eén van de bestuursleden van Mara, Bert van Alphen, is onlangs in de Haagse gemeenteraad benoemd tot Jeugdombudsman van Den Haag. Een mooie uitdagende baan om aanspreekpunt te zijn van Haagse jongeren en hun ouders. Helaas heeft hij daarvoor met onmiddellijke ingang zijn bestuurstaken bij Mara neer moeten leggen en afscheid genomen van Mara.

Spirituele Marathon: warmlopen voor wederzijds respect

Zaterdag 11 april werd in Rotterdam voor de derde achtereenvolgende keer de Spirituele Marathon georganiseerd. Het thema was dit keer: warmlopen voor wederzijds respect. Rotterdam wil verbinden en laten zien dat samen de weg van wederzijds respect afleggen de basis is voor onze samenleving. In onze samenleving delen we de vrijheid, zoals de vrijheid om te leven naar eigen geloof of overtuiging.

Paasdiner met OPStap

Woensdag 1 april stond bij Opstap het paasdiner op het programma. Zowel met Kerst als met Pasen organiseert OPstap met haar vrijwilligers een 3-gangen diner voor de zwerfjongeren in Den Haag. Dit jaar vond het paasdiner plaats bij buurthuis de Heldenhoek. Daarnaast hielpen er buurtbewoners mee die via ‘Thuisafgehaald’ in contact zijn gekomen met OPstap.

<volgende123...15vorige >archief