Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Paasdiner met OPStap

Woensdag 1 april stond bij Opstap het paasdiner op het programma. Zowel met Kerst als met Pasen organiseert OPstap met haar vrijwilligers een 3-gangen diner voor de zwerfjongeren in Den Haag. Dit jaar vond het paasdiner plaats bij buurthuis de Heldenhoek. Daarnaast hielpen er buurtbewoners mee die via ‘Thuisafgehaald’ in contact zijn gekomen met OPstap.

Paasfeest met mensen met een beperking

Ieder jaar maken we er met M25 Rotterdam een bijzonder Pasen van. Op Tweede Paasdag helpen wij namelijk altijd mee met een paaseierenzoektocht voor mensen met een verstandelijke beperking. Een reuze gezellige afsluiter voor het lange Paasweekend.

Theatervoorstelling 'De Omdenkers'

'De Omdenkers' is een theatervoorstelling voor mensen die leven aan de onderkant van de samenleving en de mensen die zich voor hen inzetten. De voorstelling is een goed opgebouwd verhaal, gespeeld door ervaringsdeskundigen.

Dress for Success Leiden verwelkomt 800ste klant

Chantal Velthuys uit Zoetermeer werd dinsdag verrast tijdens haar bezoek aan Dress for Success Leiden. Ze is de 800ste klant sinds de oprichting van het Leidse filiaal van de wereldwijde organisatie, die mensen met weinig geld helpt met gepaste kleding succesvol te solliciteren. Mevrouw Velthuys kreeg naast bloemen een extra set gratis kleding aangeboden. Daarnaast mag ze deelnemen aan een workshop kleurstyling.

<volgende123...15vorige >archief