Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Training 'Motiverende gespreksvoering en seksueel geweld'

Op zaterdag 3 december organiseerde Stichting Mara in samenwerking met de GGD een training 'Motiverende gespreksvoering en seksueel geweld' voor leiders en mensen die pastorale gesprekken voeren in migrantenkerken in Den Haag.

Eerste ronde koppelingen New@Home

Sinds een heel geslaagde kennismakings- en koppelingsmiddag in november, gaan de 12 maatjes van Hogeschool InHolland nu wekelijks op pad met hun jongere (leerlingen van de ISK’s Wolfert en Carré College).

Dialoogtafel homoseksualiteit

Een aantal islamitische zelforganisaties op Rotterdam-Zuid vroeg Stichting Mara om dialoogtafels te organiseren rond het thema 'homoseksualteit. 'Het onderwerp is taboe, maar wij willen het wel graag bespreken'. Op 25 november jl. kwamen twintig vrouwen naar theater LantarenVenster om hierover te praten.

Wereld Aids Dag 2016 Rotterdam

Wereld Aids Dag, 1 december, wordt ieder jaar ‘gevierd’ in Rotterdam. Dit keer was het geen wereld aids dag maar een wereld aids week. Een week die in het teken stond van het vieren van het leven met/ondanks de hiv, en publiekscampagnes gericht op het onderwijzen van mensen over hiv.

<volgende123...15vorige >archief