Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Tweede cursus Vertrouwenspersonen afgerond

Op 30 juni sloot Mara/SWSL haar tweede ronde van de cursus Vertrouwenspersonen af. Een belangrijke, eervolle en feestelijke bijeenkomst voor de deelneemsters. Er waren 10 deelneemsters, waarvan 8 een certificaat kregen.

Succesvol eerste New@Home jaar

Het eerste New@Home jaar in Rotterdam is voorbijgevlogen. Het was een succesvol eerste jaar met de deelname van 21 jonge nieuwkomers uit de Internationale Schakelklassen van het Wolfert en Carrécollege. Een jaar lang hebben zij samen met een maatje gewerkt aan hun praktische en sociale vaardigheden door wekelijks op pad te gaan in Rotterdam.

Werk zoeken en goede moed houden

‘Steeds meer mensen worden moedeloos van het zoeken naar een baan’, zo bericht het CBS in maart 2014 . We kunnen het ons allemaal goed voorstellen en zien het in onze omgeving. De werkloosheid is gestegen naar zo’n 9% van de beroepsbevolking en perspectief op werk is voor velen steeds lastiger. Wat doet het met je als je verwacht relatief snel weer aan de slag te kunnen en in de praktijk blijkt dat je afwijzing na afwijzing krijgt zonder enige toelichting?

Meet & Greet Barbecue voor mensen met Hiv

Op 14 juni werd er voor de tweede achtereenvolgende keer een Meet & Greet Barbecue georganiseerd voor mensen met Hiv in Den Haag. Het weer was ook dit jaar weer een groot cadeau voor deze zaterdag. Een prachtig zonnige middag zorgde ervoor dat we tot laat in de prachtige kloostertuin van de Vincentius Hof/Stadsklooster konden genieten.

<volgende123...15vorige >archief