Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Update en vacatures Kerken & Vluchtelingen

Om de bewoners van het azc welkom te heten en bij te staan in deze periode van kennismaken en wennen aan een nieuwe omgeving, organiseren kerken in Rotterdam e.o. verschillende activiteiten. Eén daarvan is het Open Huis, een wekelijkse en laagdrempelige inloopmiddag op zaterdag in de Pelgrimskerk, in samenwerking met vrijwilligers vanuit diverse kerken. Voor het Open Huis worden allerlei vrijwilligers gezocht.

Tweede groep New@Home maatjes aan de slag!

Woensdagmiddag 8 februari maakte de tweede groep New@Home maatjes (eerstejaars studenten Social Work van de Hogeschool Rotterdam) kennis met de jongeren van de ISK’s Olympia College en Zuiderpark College.

Uitbreiding team New@Home

Dit jaar zijn er twee vrijwilligsters aan de slag gegaan bij New@Home. Olivia Florea en Tissie Spiering begeleiden ieder een aantal maatjes. Daarnaast loopt per februari Sharon Schouten 4 dagen in de week stage bij New@Home. Zij stellen zichzelf voor.

Afscheid Sapphire en welkom Mourad en Serena

Stagiair Sapphire heeft eind januari afscheid genomen als stagiair bij Mara Opstap. Zij heeft haar stage bij Opstap succesvol afgerond en gaat het komende half jaar stage lopen op Curaçao. De nieuwe stagiaires die OPstap gaan ondersteunen zijn Mourad Khalifa en Serena van Bruchem. Zij stellen zich graag voor.

<volgende123...15vorige >archief