Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Nieuwe gezichten bij OPstap en New@home

Vanaf begin september is Mara een stagiaire en afstudeerster rijker. Sapphire Windster loopt haar derde jaars stage MWD bij het project Opstap in Den Haag. Bij New@home Rotterdam is Kayleigh Martens begonnen aan haar afstudeeropdracht voor haar studie Pedagogiek. Wij wensen hen een leuke en leerzame tijd bij Mara. Zij stellen zich graag even aan je voor.

Column 'Waken'

Onze collega Connie van den Broek schrijft een column in het Franciscaans Maandblad, over zijn ervaringen in het werken met (uitgeprocedeerde) vluchtelingen en mensen zonder papieren. Dit keer een column over de waken die maandelijks georganiseerd worden bij Detentiecentrum Rotterdam.

Vacature maatjesproject New@Home

Maatjesproject New@Home zoekt vrijwilligers voor het coachen van eerstejaars hbo-studenten die maatje zijn van een jonge nieuwkomer. Zoek je vrijwilligerswerk voor ongeveer 5 uur per week? Heb je ervaring met het begeleiden van en/of coachen van vrijwilligers/studenten? Heb je affiniteit met jongeren met een andere culturele achtergrond? Dan zijn we op zoek naar jou!

Afscheid Hermen van Dorp

Op 15 september heeft Hermen van Dorp afscheid genomen van Stichting Mara. Hermen is bijna 15 jaar werkzaam geweest in Rotterdam als consulent geestelijke zorg voor mensen met Hiv en 6 jaar voor Mara Den Haag bij de ondersteuning van Afrikaanse migrantenorganisaties, OPstap voor thuisloze jongeren en het platform zorgvrijwilligers.

<volgende123...15vorige >archief