Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Hiv-borrel in Café Praag

Op vrijdag 27 september is de nieuwe Hiv-borrel in Café Praag in Rotterdam. Iedere twee maanden wordt er een borrelavond georganiseerd in regio Rijnmond voor mensen met hiv. Ook partners, direct betrokkenen en hulpverleners zijn welkom.

Ook tijdens de zomer M25 Rotterdam activiteiten

Ook tijdens de zomervakantie waren er activiteiten voor M25 georganiseerd. In juli was er weer een Funday: niet alleen ter ontspanning, maar er werd ook gewerkt aan groepsbinding. Ook hielpen de jongeren van M25 bij KerKado in de wijk Feijenoord.

Nieuwe cursus zichtbare levensverhalen

Op dinsdag 14 oktober start de nieuwe cursus zichtbare levensverhalen in verpleeghuis de Eshoeve in Den Haag. Deze cursus is voor vrijwilligers die samen met een dementerende oudere een zichtbaar levensverhaal willen maken.

Uitnodiging presentatie herfsteditie Hello Gorgeous

Op vrijdag 12 september wordt in Rotterdam de herfsteditie van Hello Gorgeous gepresenteerd bij de eetgroep voor mensen met hiv. De Hello Gorgeous is een magazine voor iedereen die leeft met hiv. Deze editie zal in het teken staan van het ziekenhuis. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen.

<volgende123...15vorige >archief