Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Nieuw Logo voor JA TIZ

De Sportbank en Stichting Mara werken samen aan het nieuwe project Jongeren Academie Talent In Zich (JA TIZ). JA TIZ is een project om zwerfjongeren in Den Haag aan werk, stage of opleiding te helpen. Voor dit project is een nieuw logo ontworpen. Het basisontwerp voor het logo is mede bedacht door één van de deelnemers.

KerKado

In de laatste twee weken van augustus zullen we een pilot van het project KerKado uitvoeren in de wijk Feijenoord, met tenminste 500 vrijwilligers uit de kerken van Rotterdam. We zijn hiervoor niet alleen op zoek naar 500 vrijwilligers, maar ook naar 50 projectleiders op het gebied van kinderwerk, jongeren, ouderen, klussen en tuinieren. Op dinsdagavond 13 mei organiseren we een informatieavond waarin er meer uitgelegd wordt over de projecten en u kennis kunt maken met de wijk.

Zoeken naar een 'niche' in Den Haag

In Den Haag is de verkenning naar een ‘niche’ in volle gang. Waar en voor wie kan Mara de komende jaren een waardevolle bijdrage leveren? Is dat voor jongeren die niet bij de kredietbank terecht kunnen met hun schulden? Of voor verstandelijk beperkten die een dagbesteding zoeken? Of voor werkzoekenden die dreigen hun zelfvertrouwen te verliezen in het zoeken naar werk?

Samenwonen Samenleven op werkbezoek

Mara's Samenwonen Samenleven in de Afrikaanderwijk, Feijenoord en Hillesluis, is eind maart met vijfentwintig wijkbewoners op werkbezoek geweest bij de Buurtzaak, één van de locaties van het Amsterdamse Samenwonen-Samenleven.

<volgende123...15vorige >archief