Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

M25 Den Haag serveert maaltijden aan daklozen

Dit voorjaar zal M25 Den Haag regelmatig meehelpen met het serveren van maaltijden aan daklozen. Dit doen ze in het stadsklooster met het straatpastoraat, dat elke vrijdag zo’n maaltijd organiseert. Voorafgaand aan het serveren komen ze eerst bijeen in de Jozefkapel om samen een viering bij te wonen.

Warm lopen voor wederzijds respect!

De Spirituele Marathon Rotterdam op zaterdag 11 april wil verbinden en laten zien dat samen de weg van wederzijds respect afleggen de basis is voor onze samenleving. In onze samenleving delen we de vrijheid, zoals de vrijheid om te leven naar eigen geloof of overtuiging. Dat deze vrijheid geen vanzelfsprekendheid is, blijkt helaas uit gebeurtenissen elders in de wereld. In Rotterdam zijn we verbonden in onze verscheidenheid en staan we voor de vrijheid voor onszelf en voor de ander.

Nieuwjaarsreceptie 'Van alle markten thuis'

Op 8 januari hielden Mara, SKIN, Hervormde Gemeente R’dam Centrum en Samen010 hun gezamenlijke nieuwjaarsreceptie 'Van alle markten thuis'. De receptiegasten die onze vruchten aanprezen, zijn kleurrijk gefotografeerd.

Ondertekening manifest

Op 20 januari hebben tientallen leiders en vertegenwoordigers van de diverse religieuze en levensbeschouwelijke gemeenschappen in Rotterdam een manifest ondertekend waarin zij uitspreken dat er in Rotterdam ruimte is voor iedere geloofsovertuiging en levensbeschouwing, dat zij elke vorm van geweld consequent afkeuren en dat zij actief stappen ondernemen om begrip en respect voor anders levenden te bevorderen binnen de eigen gemeenschappen. Mara is ook één van de deelnemers van dit initiatief.

<volgende123...15vorige >archief