Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Tweedaagse Ramadantent in Hillesluis

Op 17 en 18 juni waren de bewoners van Hillesluis, een wijk in stadsdeel Feijenoord, uitgenodigd langs te komen in de Ramadantent voor ontmoeting, dialoog en muziek. Veel mensen gaven gehoor aan de uitnodiging.

Kleine en nieuwe (zelf)organisaties in de wijk Hillesluis

Mara in de Wijk ondersteunt kleine en nieuwe (zelf)organisaties in de wijk Hillesluis. Zo is daar bijvoorbeeld de Stichting Ouderen Feijenoord, die een hulpdienst voor ouderen heeft en de Stichting Antilliaanse Culturele Activiteiten die het project ‘Ontdek je talent’ heeft bedacht.

Een nacht buiten slapen voor straatjongeren

Afgelopen vrijdag op zaterdagnacht 24-25 juni 2016 waren er 14 deelnemers van jongerenproject M25 Rotterdam en jongerengroep Youth Faith Exploration aanwezig bij de Maria en Johannes onder het Kruis kerk, waarbij een aantal de nacht door brachten in zelfgebouwde krotten van karton en plastic. Met deze “Nacht Zonder Dak” haalden ze 400 euro op voor straatjongeren in Bolivia. Nacht Zonder Dak is een actie van Christelijke ontwikkelingsorganisatie Tear.

Iftarmaaltijd voor de bewoners van het ROS

Mara in de Wijk heeft samen met Time to help een Iftarmaaltijd verzorgd voor de bewoners van het ROS. Ook zijn zij de derde dag van het Ramadanfeest langs gegaan met lekkere hapjes en een kleinigheid.

<volgende123...15vorige >archief