Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Nieuwe cursus zichtbare levensverhalen

Op dinsdag 14 oktober start de nieuwe cursus zichtbare levensverhalen in verpleeghuis de Eshoeve in Den Haag. Deze cursus is voor vrijwilligers die samen met een dementerende oudere een zichtbaar levensverhaal willen maken.

Uitje M25 Den Haag

Midden in de vakantie, op woensdag 6 augustus, was er een zomeruitje van M25. Deze dag maakten de deelnemers kennis met het werk van VTV: een stichting die vrijetijdsactiviteiten doet voor mensen met een beperking.

Synagoge-moskee-kerk Berlijn opent deuren in 2018

In Berlijn wordt in 2018 het House of One (Huis van de Enige) geopend, een gebedsplaats voor de drie grote monothe´stische godsdiensten: jodendom, christendom en islam.

Dringend gezocht: vrijwilligers en projectleiders voor Kerkado

Van 18 t/m 31 augustus vinden er diverse activiteiten plaats in de wijk Rotterdam-Feijenoord onder de naam KerKado. Voor deze activiteiten zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers voor een dag, maar meer dagen meedoen mag natuurlijk ook! Naast deze vrijwilligers hebben we projectleiders nodig die ons willen helpen in de voorbereiding en op de dag zelf aanspreekpunt zijn voor de activiteit.

<volgende123...15vorige >archief