Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Ambassadeurs bij Dress for Success Leiden

Sinds 31 augustus heeft Dress for Success Leiden 3 ambassadeurs: Gerda Schukking, Joost Bleijie en Erna Kortlang. Samen met hen verwacht het bestuur nog meer te kunnen doen om hun doel te bereiken: meer werkzoekenden helpen aan de juiste sollicitatie-outfit en uitstraling.

Vacature coördinator vluchtelingenopvang Ommoord-Zevenkamp

Vluchtelingenopvang Ommoord – Zevenkamp (VOZ) is op zoek naar een coördinator. Zijn of haar belangrijkste taken zijn het afstemmen van de verschillende activiteiten en het (laten) ontwikkelen van nieuwe initiatieven voor de mensen met een verblijfsvergunning als vluchteling die de gemeente Rotterdam gehuisvest heeft in de wijken Ommoord en Zevenkamp.

Nieuwe gezichten bij OPstap en New@home

Vanaf begin september is Mara een stagiaire en afstudeerster rijker. Sapphire Windster loopt haar derde jaars stage MWD bij het project Opstap in Den Haag. Bij New@home Rotterdam is Kayleigh Martens begonnen aan haar afstudeeropdracht voor haar studie Pedagogiek. Wij wensen hen een leuke en leerzame tijd bij Mara. Zij stellen zich graag even aan je voor.

Column 'Waken'

Onze collega Connie van den Broek schrijft een column in het Franciscaans Maandblad, over zijn ervaringen in het werken met (uitgeprocedeerde) vluchtelingen en mensen zonder papieren. Dit keer een column over de waken die maandelijks georganiseerd worden bij Detentiecentrum Rotterdam.

<volgende123...15vorige >archief