Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Welkom Onthaal voor nieuwe Rotterdammers

Vrijwilligers uit kerken en moskeeën slaan de handen ineen om vluchtelingen te ondersteunen. Op 1 november start een nieuw project onder de titel ‘Welkom Onthaal’. Binnen dit project zullen het komende jaar zeker 200 vrijwilligers gekoppeld worden aan nieuwe Rotterdammers die hier als vluchteling zijn gekomen en hen helpen om hun plek te vinden in de stad.

En de winnaar is...

Zaterdag 11 november vond de uitreiking plaats van diaconieprijs 2017.

Even voorstellen ... Irinda de Groen

Op 1 oktober jl. is Irinda de Groen bij Mara begonnen als consulent maatschappelijke activering. Zij gaat zich in eerste instantie bezig houden met het project OPstap. Graag stelt zij zich aan u voor.

Laurentius Symposium 2017

Maandag 2 oktober vond het Laurentius Symposium plaats in de Burgerzaal van het gemeentehuis te Rotterdam, met als thema 'Armoede, dat zal mij niet gebeuren!' ​ Zo'n 100 deelnemers uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties zijn uitgebreid met elkaar in discussie gegaan over verschillende vormen van armoede. Kennis werd gedeeld, vooroordelen besproken, en samen werd gezocht naar een nieuw vertrekpunt in het denken over armoede.

<volgende123...15vorige >archief