Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Een levensverhaal voor een oudere met dementie

Wat betekent het maken van een levensverhaal voor een oudere met dementie? Mara heeft in samenwerking met verpleeghuis De Eshoeve een 2e film gemaakt over het project Zichtbare Levensverhalen. In dit filmpje komen, na een korte introductie over het waarom van dit project, ouderen, vrijwilligers en verzorgenden aan het woord.

Voorstelling 'Tes'

Vrijdag 7 november en zaterdag 8 november vonden 3 voorstellingen plaats in de 'Grote Pyr' in Den Haag. De monoloog is gebaseerd op de echte verhalen van zwerfjongeren uit Den Haag.

DfS Leiden maakt grote sprongen

Per 1 september is bij DfS Leiden een bestuur haar werkzaamheden gestart. De eerste stappen voor het oprichten van een zelfstandige stichting worden gezet. Ook meldden zich nieuwe vrijwilligers voor communicatieactiviteiten en voor de winkel.

Meander en Bijoux bij de eetgroep in café Praag

Vrijdag 7 november hebben Zarah Meander en Sheila Bijoux een bijzonder optreden verzorgd bij de eetgroep voor mensen met Hiv in 'Zingen in Café Praag'. Het werd in vele opzichten voor zowel de dames als voor de vele deelnemers een onvergetelijke avond.

<volgende123...15vorige >archief