Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Happy Go Lucky intervisieochtenden

Happy Go Lucky organiseert drie intervisiebijeenkomsten waarop je je dag kunt starten met een goed gesprek. Een mix van Rotterdamse vrouwen bespreekt een kwestie van één van de deelnemers. De methode inspireert tot het zetten van een volgende stap in werk en leven. Op 13 mei a.s. begeleidt Sefa Akbulut, medewerker van Stichting Mara, het gesprek.

ExpEx wint 3e prijs bij uitreiking participatieprijs Movisie

ExpEx heeft een prijs gewonnen bij de uitreiking van de participatieprijs van Movisie. Expex (Experienced Experts) zijn ex-jeugdhulp jongeren die getraind worden om als ervaringsdeskundigen maatje te zijn voor andere jongeren in de jeugdhulp of adviseur van gemeenten en instellingen. In Den Haag is Stichting Mara samenwerkingspartner van de kerngroep die het project vormgeeft.

Casa Tiberias zoekt vrijwilligers voor huiswerkbegeleiding en de formulierenbrigade

Stichting Casa Tiberias is dringend op zoek naar vrijwilligers voor huiswerkbegeleiding en om mensen te ondersteunen op administratief gebied bij bij de formulierenbrigade. Stichting Casa Tiberias is een ontmoetingsplek voor Kaapverdiaanse vrouwen, mannen, én andere Portugees sprekenden (uit Portugal, Angola, Azoren,....) in Rotterdam. Zowel jongeren als ouderen maken gebruik van het aanbod van Casa Tiberias, dat erop gericht is vrouwen en mannen te helpen om weerbaarder te worden en zich verder te ontwikkelen.

Spirituele Marathon Rotterdam

Zaterdag 9 april 2016 vond de Spirituele Marathon Rotterdam (SMR) plaats. 36 deelnemers die zich verbonden voelen met een religie of levensbeschouwing liepen een minimarathon van 4,2 km, om een statement te maken en te laten zien dat samen de weg van wederzijds respect afleggen de basis is voor onze samenleving.

<volgende123...15vorige >archief