Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

New@Home stagiaire én afstudeerders ronden schooljaar succesvol af

Sharon Schouten, derdejaars studente Cultureel Maatschappelijk Vorming van de Hogeschool Rotterdam heeft bij New@Home haar schooljaar onlangs afgerond. Daarnaast zijn dit jaar ook twee HBO-studentes van de Hogeschool Rotterdam afgestudeerd bij New@Home, Kayleigh Martens en Kelly Becker. Wij wensen hen veel succes met hun verdere loopbaan!

Gezellige afsluiting New@Home

Met alle maatjes en jongeren hebben we op maandag 3 juli het vierde New@Home jaar afgesloten in Poolcafe Delfshaven. Naast het poolen en darten werden de prijzen voor de leukste foto’s van het vorige groepsuitje uitgedeeld (diergaarde Blijdorp) en kregen alle jongeren een oorkonde.

M25 Den Haag zet zich in voor jong en oud

De M25 Den Haag jongeren uit de parochie Maria Sterre der Zee hebben rondom Pinksteren een Pinksterbroden verkoopactie gehouden, waarvan de opbrengst bestemd was voor de financiële ondersteuning van het Willibrord zomerkamp. Daarna was op 11 juni het laatste event van M25 Den Haag, waarbij de jongeren een leuke middag hebben gehad met ouderen in woonzorgcomplex Wijndaelercentrum.

Twee winnaars Kans Inspiratieprijs

Niet één, maar twee initiatieven gingen zaterdag 24 juni naar huis met een Kans Inspiratieprijs. Het maatjesproject in Almere en de Kledingbus van Bolsward. Met deze prijs maken Kansfonds en de KRO inspirerende voorbeelden van diaconaal werk zichtbaar. Ook het project M25 Rotterdam van stichting Mara en Samen 010 was genomineerd, maar helaas zijn wij het niet geworden.

<volgende123...15vorige >archief