Inloggen

NIEUWSOVERZICHT

Het begint bij taal! Docenten Nederlandse taal gezocht

Het begint bij taal! Gezocht: Docenten Nederlandse Taal. Wilt u iets bijdragen aan onze Rotterdamse samenleving en lijkt het u leuk om Nederlandse les te geven aan nieuwe Rotterdammers? Wij zoeken voor meerdere plekken in de stad vrijwilligers! Via onze organisaties kunt u een korte training volgen, waarna u als vrijwillige docent aan de slag kunt voor een groep van circa 10 mensen!

M25 Jongeren kopen galaoutfits en organiseren een VIP-feest voor vluchtelingen

Afgelopen maand hebben de jongeren van M25 Rotterdam €1500,- weten in te zamelen voor hun leeftijdsgenoten die gevlucht zijn uit hun land, vanwege oorlog of andere trieste omstandigheden. Hiermee gaan zij vrijdagavond 16 december 2016 met de jonge vluchtelingen in het centrum van Rotterdam winkelen voor een galaoutfit. De shopavond wordt afgesloten met een VIP-feestje in de City Kerk Het Steiger.

Geslaagde terugkombijeenkomst New@Home

Jongeren die de afgelopen drie jaar hadden meegedaan met New@Home, waren op 12 december uitgenodigd voor een ‘terugkombijeenkomst’. Deze bijeenkomst werd georganiseerd om te horen hoe het de jongeren is vergaan na New@Home.

Training 'Motiverende gespreksvoering en seksueel geweld'

Op zaterdag 3 december organiseerde Stichting Mara in samenwerking met de GGD een training 'Motiverende gespreksvoering en seksueel geweld' voor leiders en mensen die pastorale gesprekken voeren in migrantenkerken in Den Haag.

<volgende1...1415archief