21-01-2023: Ontmoetingsdag Gospel tentoonstelling

Momenteel is in Museum Catharijneconvent een prachtige tentoonstelling over Gospelmuziek te bezoeken. SKIN (Samen Kerk in Nederland), de koepel van internationale kerken in Nederland, heeft meegewerkt aan deze tentoonstelling, en allerlei kerken vanuit de achterban van SKIN hebben een bijdrage geleverd om het tot een succes te maken.

Daarom worden op zaterdag 21 januari alle internationale en migrantenkerken in Nederland uitgenodigd, om met de gehele kerk naar Utrecht te komen, om te genieten van het eindresultaat.

Op deze dag kun je niet alleen een bezoek aan de tentoonstelling Gospel brengen, maar zullen wij ook samen muziek maken.

Deze dag zal volledig in het teken staan van kerken die elkaar ontmoeten, samen de liefde voor de gospel vieren en een bezoek aan Museum Catharijneconvent in Utrecht. Er is ook plek voor gospelkoren die het leuk vinden om in deze unieke setting op te treden!

Meer informatie leest u hier.

De uitnodiging is voor kerken en andere geïnteresseerden. Er wordt vervoer geregeld vanuit Den Haag (HUB-Geloof in Den Haag) en Rotterdam (SKIN-Rotterdam). Aanmelden kan via de event website (zie bij de informatie). Daar kan je ook aangeven of je gebruik wilt maken van het geregelde vervoer.