07-04-2018: Spirituele Marathon Rotterdam

De AD City Run is 4,2 km en staat voor iedereen open. Wil je meelopen maar naast de fysieke loop ook nog een mooi statement maken? Ben je nieuwsgierig naar mensen van andere religieuze en culturele achtergronden? Vind je wat ons verbind belangrijker dan wat ons scheidt? Loop dan mee met De Spirituele Marathon. Met deze loop willen we ons met elkaar verbinden en laten zien dat samen de weg van wederzijds respect afleggen de basis is voor onze samenleving.

Voorgangers, geestelijk verzorgers, bestuurders, actieve vrijwilligers en iedereen die zich verbonden voelt met een religie of levensbeschouwing en wil meelopen om verbinding in al onze verscheidenheid uit te dragen, is welkom. Dit keer lopen we samen vanuit het motto: “Met elkaar, voor elkaar”.

Als je je nu aanmeldt, kun je met korting meelopen voor slechts € 12,50.

Inschrijven kan hier. “AD City Run”(4,2 km). Bij promotiecode smr invullen en vervolgens promotiecode toepassen aanklikken. Dan berekent het programma een promotiekorting, waardoor het vaste inschrijfgeld op €12,50 vastgesteld wordt. Verder inschrijving afmaken.

Kijk voor meer informatie en actueel nieuws over de Spirituele Marathon Rotterdam op Facebook.