20-01-2024: Werkconferentie Jongeren: investeren in de volgende generatie

DEN HAAG – Een inspirerend en leerzaam toerustingsprogramma over jongeren voor pastors en sleutelfiguren uit de Haagse internationale en migrantenkerken.

  • Met een inleiding en workshop door Pastor Alexander Emoghene van Claypot Church International over het versterken van leiderschap onder jongeren en hen betrekken bij de kerkgemeenschap.
  • De christelijke stichting Chris en voorkom verzorgt een workshop over hoe kerken jongeren kunnen ondersteunen met hun mentale gezondheid.
  • Missie Nederland deelt de conclusies van het baanbrekend onderzoek Samen Jong over hoe je kerk kan zijn met alle generaties en welke kernwaarden belangrijk zijn voor jongeren om actief deel uit te maken van een kerkgemeenschap.

Daarnaast zijn er best practices uit de Haagse kerken en gaan we in gesprek met een panel van jeugdwerkers in Den Haag. Neem gerust ook jongeren uit de eigen kerk mee om aan het programma deel te nemen en hun input te geven.

De werkconferentie is gratis toegankelijk. Het programma zal in het Nederlands en Engels zijn. Indien er vertaling nodig is in een andere taal, geef dit gerust aan bij aanmelding. Aanmelden kan via hub@maraprojecten.nl.

Datum: zaterdag 20 januari 2024 van 13.00-17.00 uur
Verdere details volgen nog.