Routebeschrijving Mara Rotterdam

Ons advies is: kom met het Openbaar Vervoer: parkeren in het centrum van Rotterdam is duur. Kom je toch met de auto? Parkeer dan in de parkeergarage onder de Markthal (adres: Dominee Jan Scharpstraat 306, 3011 GZ Rotterdam)

Vanaf tramhalte Coolsingel (tram 8, 21, 23, 25)
Je steekt de weg over richting C&A en slaat daar recht de hoek om, in de richting van de Hudson’s Bay. (Je loopt nu parallel aan de koopgoot beneden). Je loopt rechtdoor tot je aan je rechterhand de Blokker en daartegenover de Mc Donalds ziet. Deze straat ga je in naar rechts. Nadat je het water bent overgestoken sla je linksaf. Dit is het Hang. Stichting Mara zit op nummer 14, 3e etage.

Vanaf metrostation Beurs
Verlaat het metrostation via de uitgang van de koopgoot. Sla rechtsaf en verlaat de koopgoot in de richting van de Hudson’s Bay. Volg verder bovenstaande routebeschrijving.

Vanaf trein-/metrostation Blaak
Als je het station uitkomt en met je gezicht richting het grote plein staat, zie je rechts de bibliotheek en de Kubuswoningen, links een fietsenstalling en de Grote Markthal. Je loopt in de richting van de Grote Markthal en passeert deze aan de rechterkant. Rechts bevind zich gras en de Hoogstraat. Aan het eind van de Markthal gekomen, loop je de trappen af en steek je de straat over. Rechts bevindt zich water. Dit is het Hang. Mara zit op nummer 14, 3e etage.