Afscheid van Barbra van Keulen
Na 19 jaar ga ik met pijn in mijn hart afscheid nemen van Mara. Niet alleen voelen mijn collega’s na al deze tijd bijna als familie, ik heb er ook aan prachtige projecten mogen werken: o.a. vakanties mogelijk gemaakt voor minima via Rita’s Reisbureau, geholpen bij het opzetten van diverse uitdeelpunten van de voedselbank, het Maatjesproject voor Jonge Moeders in Rotterdam, opzetten van de lunch bij OPstap Den Haag, JUMP-gesprekken georganiseerd en de afgelopen jaren wat meer op de achtergrond de communicatie van Mara gedaan met de website, social media en de Maraboe-nieuwsbrief. Ik heb bij Mara ongelofelijk veel geleerd en ben in de afgelopen jaren veel mooie en inspirerende mensen tegengekomen.

Ik ga nu een nieuw avontuur tegemoet bij Stichting Budgetmaatjes 010. Dit was voorheen een project van Stichting Samen 010. De afgelopen 9 jaar was ik hier voor een deel van mijn uren al gedetacheerd vanuit Mara. Vanaf 1 januari wordt dit project een zelfstandige Stichting. Ik kijk ernaar uit om hieraan bij te gaan mogen dragen en het project nog verder te ontwikkelen en op de kaart te gaan zetten. Zo kunnen we straks nog meer mensen ondersteunen bij het op orde krijgen van hun financiƫle administratie.

Door de maatregelen i.v.m. corona is het helaas niet mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen. Daarom via deze weg: Dank aan iedereen die ik in mijn werk bij Mara heb mogen ontmoeten, mee samenwerken, en van wie heb mogen leren. Het ga jullie goed!