April doet wat hij wil!

DEN HAAG – April, wederom een fijne en gezellige maand bij Mara OPstap Den Haag. De maand ging van start met de activiteit JumpXL, waar veel gesprongen en gezongen werd. Lekker actief en gezond bezig. Woensdag 12 april stond in het teken van de Indische keuken. Op het menu stond nasi met saté, samen gekookt met jongeren en opgeluisterd met de activiteit Dreamsmatters.

Dreamcoach Rubaina maakte de jongeren bewust hoe hun dromen waar te maken. De activiteit heeft veel losgemaakt onder de aanwezigen. Zo werden er persoonlijke verhalen gedeeld en kregen jongeren handvatten van de Dreamcoach hoe hun doelen te bereiken. Niet onbelangrijk, hoe in zichzelf te geloven en meer zelfvertrouwen te krijgen. Als kers op de taart bakten jongeren en vrijwilligers apple crumble, een, zoals de naam het zegt, Amerikaans lekkernij die er goed in ging. Nadat de taart gebakken was poseerden ze fier met het eindresultaat, de beelden spreken voor zich.

Op 19 april was het bowlen. Een overvolle activiteit met het weerzien van jongeren die al een tijdje uit beeld waren, maar als vanouds gezellig deelnamen aan de activiteit. De dames deden het uitmuntend tijdens het bowlen, drie van de dames gooiden een strike, de heren kwamen er ondanks verwoede pogingen helaas niet aan te pas.
Woensdag 26 april was er een gezellige ‘spelletjes en hapjes’ avond, tevens bakten jongeren kleine zelfgemaakte hapjes. De sfeer zat er goed in, wat hebben we samen veel lol gehad. Als er vals werd gespeeld tijdens de spelletjes en door wie….? Laat ik voor even in het midden. Op naar wat de maand mei ons voor leuks brengen zal. Welkom mei!!!