De Challenge teams stellen zich voor

ROTTERDAM – Na een succesvol eerste Challenge traject in het najaar, zijn er inmiddels weer nieuwe teams gevormd en bezig met hun Challenge. Deze teams verdiepen zich in het thema eenzaamheid en sociaal isolement. Zo hopen ze iets te bedenken wat een steun in de rug kan zijn voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en mensen in armoede.

In februari was de Kick-off van dit tweede Challenge traject. Dit werd gehouden in Digital Playground. Op het programma stond een kennismaking van de teams met hun coaches, de presentaties van de ‘challenges’ met een bijbehorende quiz en het maken van een vlog waarbij de teams zichzelf presenteerden. Zo hebben ze zich op die manier alvast een beetje verdiept in de verschillende kwetsbare doelgroepen en hebben ze geoefend voor het maken van hun presentatie voor de Slotmanifestatie.

Aan het eind van de middag hebben de teams hun challenge gekozen en maakten ze vervolgafspraken met de coach om aan de slag te gaan. De sfeer zat er goed in en de teams begonnen dan ook vol energie en enthousiasme aan het traject. We zijn benieuwd naar de resultaten. We wensen de teams Happy 7, Smile Squad, International Nerds, Just To Help en Emmauscollege veel succes met de laatste loodjes van de uitdaging die ze zijn aangegaan.

Op zaterdag 11 mei om 13.30-16.30 uur is de Challenge Slotmanifestatie. De teams presenteren dan hoe ze in actie zijn gekomen en wat ze hebben geleerd door hun inzet. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en geïnspireerd te worden door de verhalen van de deelnemers. De Slotmanifestatie is in Digital Playground op het adres Schilderstraat 26a-28a, 3011 ES Rotterdam.

Meer informatie over het project: www.thechallengerotterdam.nl