Even voorstellen … Milka Sies
ROTTERDAM – Ik ben Milka Miller-Sies. Milka, inderdaad net zoals de chocolade. Maar ook zoals Milka al enkele jaren als slogan heeft; Milka verbindt als geen ander. Sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met verbinden;
Verbinden van culturen, religies en bovenal mensen. En waar kan dit beter dan in de mooiste stad van het land; Rotterdam.Direct na de middelbare school ben ik deeltijd gaan werken in het jongerenwerk, sindsdien werk ik op diverse plekken met jongeren en een ieder die om deze jongeren heen staat. Naast diverse opdrachten in loondienst en als ondernemer, ben ik ook voorzitter van de Peace Penguins. Al deze rollen in combinatie met een gezin met vier kinderen, zorgen dat ik mij zelden verveel.

De komende maanden mag ik mij bij MARA bezig houden met het project DWARS in samenwerking met Spior en Skin. Met diverse gemengde groepen jongeren zullen wij activiteiten organiseren om zo de stad een beetje mooier te maken. Naast het vrijwilligerswerk dat de jongeren verrichten, worden zij getraind in het maken van filmpjes en zal er van elke activiteit een filmpje door de jongeren worden gemaakt. Op deze manier dragen deze activiteiten ook bij in de talentontwikkeling van de jongeren.
De dwarsverbindingen die er in dit project liggen, maken dat ik echt heel blij ben hierin een bijdrage te mogen leveren.