Even voorstellen … Soeshma Pandohi-Mishre

Ik ben Soeshma Pandohi-Mishre en op 21 februari ben ik bij Mara begonnen als medewerker van het project ‘Bouwen aan de wijk’. In deze functie help ik mee met het versterken van sleutelfiguren en zelforganisaties in focuswijken. We richten ons hierbij met name op sleutelfiguren en op zelforganisaties die zich inzetten voor personen met een migrantenachtergrond. Hierbij richt ik mij op EU-migranten die zich hebben gevestigd in Carnisse en de Tarwewijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit het opzetten en onderhouden van een netwerk in deze wijken, sleutelfiguren met een EU-migratie achtergrond opspeuren en hen helpen waar we kunnen. De steun kan bestaan uit het wegwijs maken in de wereld van fondsenwerving of het helpen bij organiseren van activiteiten. Daarnaast focus ik mij ook op andere wijken. Ik kijk ernaar uit om een nuttige bijdrage te leveren aan de EU-migranten en zelforganisaties in deze wijken.

Ik ben zelf woonachtig in de mooie wijk Zevenkamp. Daar ben ik actief als lid van de wijkraad en zet ik mij in voor het verbeteren van het leven van de wijkbewoners. Daarvoor heb ik gewerkt voor verschillende financiële instellingen en heb ik rechten gestudeerd aan de EUR.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te wandelen langs de Zevenhuizerplas, te lezen, te reizen en te dagdromen. Daarnaast ben ik bezig een eigen yogaschooltje op te zetten, speciaal voor kinderen!