Even voorstellen … Zeki Baran

ROTTERDAM – Vanaf 1 januari is Zeki Baran bij Mara begonnen. Hij komt het team Migranten versterken door het ondersteunen van zelforganisaties. Hij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Zeki Baran. Ik ben 55 jaar, woon al 39 jaar in Nederland, ben getrouwd en heb 3 kinderen en 2 kleinkinderen.  Ik heb samenlevingsopbouwwerk gestudeerd en heb heel lang in oude volkswijken gewerkt. Ik ben ook politiek actief geweest, waaronder 4 jaar in de deelraad in Charlois en 8 jaar in de gemeenteraad van Rotterdam. Naast mijn werkzaamheden heb ik een adviesbureau dat zowel in Nederland als in Turkije actief is.

Ik doe ook vrijwilligerswerk, zoals voorzitter van stadsgenoten uit Yozgat (Yozgat is een stad in Turkije; er wonen 40 duizend mensen uit Yozgat in Nederland) en bestuurslid van de Stichting Vrienden van Museum Rotterdam. Daarnaast loop ik graag elke dag 11 km en ben ik met bloemen bezig, zowel snij- als potbloemen.

Vanaf 1 januari ondersteun ik namens Stichting Mara 2 dagen per week  zelforganisaties. Natuurlijk samen met mijn collega’s.