Even voorstellen … Zora Tancak

ROTTERDAM – Hoi! Mijn naam is Zora Tancak, 35 jaar, partner van Damir en moeder van drie heerlijke kinderen van 4, 5 en 9 jaar. Vanaf januari 2022 zal ik tijdelijk het project ‘Wegwijs in 010’ overnemen van Karina Bogaerds, die met zwangerschapsverlof zal gaan.

Na mijn studie Culturele Maatschappelijk Vorming heb ik bij de SKVR creatieve schrijf- en medialessen gegeven. In die tijd ben ik ook mijn eigen bedrijfje Freems gestart, waarmee ik animatieworkshops verzorg voor leerlingen. Sinds 2017 heb ik er nog een bedrijfje bij: Vakkrachten Makelaar. Als bemiddelaar koppel ik scholen aan de juiste vakdocenten en disciplines. Dat laatste doe ik met heel veel plezier en uitdaging!

Nu kwam Mara op mijn pad voor het project ‘Wegwijs in 010’. Als geboren en getogen Rotterdammer met immigratie achtergrond klonk dit project mij als muziek in de oren. Het verbinden van studenten met jongeren in kwetsbare posities en ze samen activiteiten laten uitvoeren in onze prachtige stad lijkt me een heel tof project om tijdelijk te mogen begeleiden!