Gezocht: financieel multitalent met hart voor mensen

ROTTERDAM – Wegens het vertrek van een van de medewerkers van dit secretariaat, zijn wij op zoek naar een ervaren financieel administratief medewerk(st)er, die ook de taak van office manager op zich kan nemen, voor 32 uur per week.

Geloof jij er net als wij in dat we er samen voor moeten zorgen dat de wereld waarin we leven een mooie en goede plek is? Dat het ertoe doet als mensen naar elkaar omkijken? Dat we er met elkaar voor moeten zorgen dat niemand buiten de boot valt?
Heb jij bovendien een talent voor financiƫn en weet je moeiteloos je weg te vinden in een boekhouding? En zou je dat talent het liefste willen inzetten voor een organisatie die dat omzien naar elkaar als uitgangspunt heeft?

Dan moet je onze vacature bekijken en direct solliciteren als je denkt dat jij helemaal bij ons past!

Stap in de wereld die Mara heet. Jij zorgt ervoor dat het team van Mara haar werk goed kan doen. Je denkt mee, werkt mee. Jouw kwaliteiten als ervaren financieel administrateur zijn voor ons onmisbaar. Klik hier voor de uitgebreide vacature tekst in .pdf of hier voor de vacature op de website. Aarzel niet om te bellen of te mailen als je nog meer wil weten. Marc Bollerman, T: 010 – 411 60 85, M: 06 – 16 06 88 97, E: marc@maraprojecten.nl