HUB Werkgroep jongeren gestart

DEN HAAG – Op maandag 12 december 2022 kwam een groepje van verschillende vertegenwoordigers van internationale en migrantenkerken online bijeen voor de eerste ontmoeting van de HUB werkgroep jongeren. Er werden ervaringen uitgewisseld over de activiteiten die in de kerken worden ondernomen voor jongeren en idee├źn gedeeld om jongeren te betrekken in de kerk. Daarnaast werden ook de uitdagingen verteld waar jongeren tegenwoordig mee te maken hebben en hoe de kerk hen zou kunnen bijstaan.

Met de HUB werkgroep komen we in 2023 een aantal keren bijeen om niet alleen met elkaar uit te wisselen en elkaar te inspireren, maar ook om te kijken hoe we concreet activiteiten kunnen ontwikkelen en opstarten voor jongeren in de kerk. Daar kan het maken van projectplannen gericht op jongerenwerk en het aanvragen van financiering ook bij horen.

Voor meer informatie, klik hier.

Een datum voor een vervolgbijeenkomst wordt nog gepland. Geïnteresseerden die ook willen deelnemen kunnen zich aanmelden bij Shirleni: shirleni@maraprojecten.nl