OPstap activiteiten Rotterdam

ROTTERDAM – Wat een fantastisch halfjaar hebben we achter de rug! Onze activiteiten waren een groot succes en de sfeer was geweldig. Samen met onze enthousiaste vrijwilligers hebben we genoten van leuke avonduitjes, zoals bowlen, longboarden in het park, Virtual Reality-gamen, boksen, spelletjesavond en schaatsen. Een perfecte mix van sport en gezelligheid!

Tijdens de warme lunches mochten we ook een aantal gasten verwelkomen, waaronder de meiden van het ‘Draadstraat’-project. Ze werken aan een reizend wandkleed van wel 15 meter lang en OPstap mag hieraan meedoen. Daarnaast hebben we een professionele kapper uitgenodigd die gratis knipbeurten heeft gegeven aan onze jongeren. Verder hebben ook leerlingen van verschillende basisscholen kaarten gemaakt voor de jongeren, dus kon er mooie post uitgedeeld worden.

Op donderdag 8 juni hebben we onze vrijwilligers in het zonnetje gezet, want zij verdienen het! Op een prachtige zomerse avond hebben we samen geproost op hun inzet op het strand van Nesselande, gevolgd door een gezellige borrel in Guay.

Voor de jaarlijkse zomerborrel van stichting Mara, Samen010 en SKIN Rotterdam waren een aantal van onze jongeren gevraagd voor de catering. Ondanks dat ze het spannend vonden hebben ze het top gedaan!

Voor de lunchactiviteiten zijn we nog op zoek naar een kookvrijwilliger. Ben jij degene die ons team wil versterken, of ken je iemand die interesse heeft? Neem een kijkje op: https://www.zorgzaam010.nl/hulpvragen/323362