OPstap Den Haag in januari

DEN HAAG РIn januari zijn we gestart met een nieuwjaarsborrel (alcoholvrij) op de Guntersteinweg en hebben we een hele leuke bowlingavond gehad bij Ockenburgh Active. Veel  jongeren zijn meegegaan, sommigen voor de gezelligheid, anderen om echt te bowlen en wat waren de jongeren fanatiek!

Daarnaast heeft de avondmaaltijd 2 keer plaatsgevonden en beide avonden waren druk bezocht. Meer dan 35 jongeren hebben de maaltijden bezocht en heerlijk gegeten. Op 25 januari heeft een jongere heerlijke zelfgemaakte burgers gebakken voor wel 30 man en het bouwen van de eigen burger viel erg in de smaak. Zo werken jongeren ongemerkt aan het opbouwen van een netwerk en hun sociale vaardigheden. In een omgeving waar de dagelijkse stress even naar de achtergrond verdwijnt.

Ook is er een studente van de filmacademie uit Amsterdam aangesloten. Vanuit de opleiding heeft zij de opdracht gekregen om een scenario te schrijven over een onderwerp dat haar raakt. Voor haar is dat de steeds groter wordende groep dak- en thuisloze jongeren. Komende maanden loopt ze mee met OPstap om in gesprek te gaan met jongeren.

Benieuwd wat OPstap allemaal doet? Volg ons op de socials:
FB Insta: @maraopstapdenhaag
Of neem contact op met de projectcoördinator:
Stanley 06 14603760 / stanley@maraprojecten.nl