OPstap Den Haag in juli

DEN HAAG – OPstap Den Haag was in de maand juli fun en nog eens fun. Alhoewel de activiteiten voor woensdag 5 juli vanwege de storm Poly werden afgelast en verplaatst naar de week daarop, kon dat de pret voor de maand juli niet bederven.

Zo werd er door onze jongeren onder leiding van onze eigen chef-kok Anthony, een heerlijke pasta pesto gekookt die er goed inging bij de vele aanwezigen.
De maand juli stond verder volop in het teken van zang en dans en natuurlijk lekker eten. Jongeren organiseerden een door hen zelfbedachte karaoke waar we met z’n allen hebben gedanst en gezongen. Het zingen heeft veel losgemaakt bij de doelgroep. Zingen geeft energie, zelfvertrouwen, is goed tegen stress (ontstresst het lichaam), goede ademhaling, work-out, hersen- en stemtraining. En je maakt ook endorfine aan dat bekend staat als het gelukshormoon. Dat vermindert gevoelens van pijn en levert je gevoelens van genot en plezier op.

Verder zien wij een steeds grotere toename van het aantal bezoekers, wat betekent dat de activiteiten van Mara OPstap steeds meer aan waardering winnen bij de doelgroep. Verrassend genoeg is ook gebleken dat er veel zang- en danstalent binnen de doelgroep aanwezig is. Voor bewegende beelden check Instagram: @maraopstapdenhaag.

Tot augustus voor weer een bruisend verslag!