Tafeldame/heer worden bij het grote Laurentiusdiner?

Het Laurentiusdiner is een evenement om aandacht te vragen voor armoede in de stad. Veel Rotterdammers hebben te maken met financiële en/of sociale uitsluiting. Speciaal voor hen toveren we op zaterdag 5 oktober de prachtige Laurenskerk om tot een chic restaurant waar zij een viergangendiner aangeboden krijgen.

Naast het opdienen kan je zelf ook meegenieten van het viergangendiner dat chef-kok Frans van Veen heeft samengesteld. De bedoeling is dat je van 16:00 tot 22:00 uur in de Laurenskerk aanwezig bent.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met informatie en uitleg over het reilen en zeilen van dit bijzondere diner.

Deelname aan het Laurensdiner kost € 25,-. Als je bedrijf of organisatie bereid is jou te sponsoren, vul dan de adresgegevens daarvan in bij ‘factuuradres’ op het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een factuur met de benodigde (bank)gegevens.

Meld je aan via deze link: https://forms.gle/ZLx3oDoXud9DoXki8

Het Laurentiusdiner wordt georganiseerd door het Convent der kerken, Samen 010, de Diakonie Hervormde Gemeente Rotterdam en door Mara.