The Group genomineerd voor AandachtsAward

ROTTERDAM – We zijn trots op ons project ‘The Group’! The Group is één van de genomineerden voor de AandachtsAward. De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens de Aandachtslezing op donderdag 11 november.

The Group bestaat sinds 2019 en is ontstaan omdat Karlijn Bunnig, Consulent Geestelijk Zorg voor mensen met Hiv, een aantal keer erg vergelijkbare verhalen hoorde van jonge mannen, msm, met migratie achtergrond die leven met hiv. In ons maatjesproject Positieve Krachten Bundelen (PKB) zat niemand waar ze zich aan konden spiegelen; de meeste vrijwilligers waren ouder of vrouw. Dus heeft zij hen op een avond uitgenodigd om samen te komen. Gewoon een eenmalig etentje waarbij ze bespraken wat ze bezig hield in het leven. Dat was zo’n succes dat zij sindsdien iedere maand bij elkaar komen. The Group bestaat uit leden die komen en gaan, maar er zijn een aantal die vanaf het begin hun maandelijkse dosis energie en inspiratie uit de bijeenkomsten halen. We zijn heel trots op het succes van dit project en hun nomitatie voor de AandachtsAward. Meer lezen over The Group? Klik dan hier.

De AandachtsAward is een initiatief van Stichting Luistergoud, om inzet voor de maatschappij, met échte aandacht voor elkaar, te belonen. Jaarlijks zetten zij mensen in het zonnetje met mooie geldprijzen en de AandachtsAward; een wisseltroffee die ieder jaar van eigenaar verandert.

Meer info en aanmelden voor de lezing kan via deze link.