Twee geslaagde High Tea’s en een dierentuinuitje

ROTTERDAM – Jonge moeders kunnen via MaraMama’s een maatje krijgen, maar ook organiseren we eens in de zoveel weken een groepsuitje waar moeders aan deel kunnen nemen. Op deze manier krijgen moeders ook de kans elkaar te ontmoeten. In de afgelopen periode hebben we op Moederdag een hele gezellige High Tea georganiseerd, hebben we ook een high tea georganiseerd bij opvanglocatie de Vuurtoren en zijn we naar dierentuin Blijdorp geweest.

De eerste high tea was Bij Dona Daria in het oude Noorden op Moederdag.  Een aantal maatjes heeft geholpen met de voorbereidingen en om 11 uur stonden er heerlijke hapjes klaar voor de moeders en de kinderen. In het begin was het even wennen, maar al snel was iedereen met elkaar in gesprek. De bingo zorgde voor nog meer plezier en alle moeders gingen met een grote glimlach weer op weg naar huis. Tijdens de High Tea konden de moeders zich inschrijven voor een uitje naar dierentuin Blijdorp.

Voordat we hiernaar toe gingen, hebben we voor de moeders bij opvanglocatie de Vuurtoren (van het Leger des Heils) ook een high tea georganiseerd. Zo maken zij op een ongedwongen en gezellige manier kennis met het project.  Het leuke is dat een moeder die in de Vuurtoren woont, zich nu heeft aangemeld voor een maatje.  Het laatste uitje op 23 juni was naar dierentuin Blijdorp. Het was een prachtige zonnige dag en het was super om te zien hoe alle moeders en kinderen genoten!