The Challenge

Wat is The Challenge?

The Challenge is een vrijwilligersproject voor en door jongeren van 12 tot 18 jaar in Rotterdam (e.o.). In teams gaan zij met de hulp van een coach aan de slag om zelf een actie te bedenken om mensen in moeilijke situaties te helpen en gaan die ook echt uitvoeren. Aan het eind van de rit wordt elk team in het zonnetje gezet en laten ze aan elkaar en de stad zien wat voor goeds ze hebben gedaan. Zo zijn er dan ook diverse prijzen te winnen als dank voor de gedane inzet.

Ik doe mee als jongere, coach of als team!
< KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN>

DEADLINE INSCHRIJVING NAJAAR TRAJECT 2018: ZONDAG 23 SEPTEMBER 2018
Na de deadline kan je alsnog aanmelden, maar dan start je met het traject in januari 2019.

Voor jongeren
Altijd al mensen in moeilijke situaties willen helpen, maar je weet niet zo goed hoe en waar te beginnen? Accepteer de uitdaging en meld je aan voor The Challenge!
>> Lees hier verder.

Voor coaches
Zou je graag als coach een Challenge team van jongeren willen begeleiden, hen inspireren en zo jezelf samen met hen inzetten voor mensen in kwetsbare posities?
>> Lees hier verder.

Voor scholen
Werk je bij een school en ben je benieuwd naar wat The Challenge kan betekenen voor jouw school? Bijvoorbeeld voor maatschappelijke stages en het burgerschapsonderwijs.
>> Lees hier verder.

Voor kerken
Ben je lid van een kerk en zou je graag The Challenge willen inzetten als project voor jullie jeugd? En/of zou je als betrokken kerklid willen helpen om de deelnemers te ondersteunen bij het reflecteren op hun inzet?
>> Lees hier verder.

Voor maatschappelijke organisaties
Werk je bij een maatschappelijke instelling en zou je graag in aanraking willen komen met een groep gemotiveerde en jonge vrijwilligers, die een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan jouw werk en voor de profijtgroep?
>> Lees hier verder.

Meer informatie
Voor vragen neem contact op met onderstaande contactpersonen:
Shirleni Blanken; E: shirleni@maraprojecten.nl, M: 06-39831945, T: 010-4116085
Elisabeth van der Ham; E: eh@samen010.nl , M: 06-42153125, T: 010-4666722

The Challenge is een project van Stichting Mara (www.maraprojecten.nl) en Samen 010 (www.samen010.nl). Dit project wordt onder andere gesteund door het Kansfonds, Stichting Rotterdam, de Diocesane Caritas Instelling (DCI) en de Snickers – de Bruijn stichting