MaraMama’s – Informatie voor jonge moeders

Als gevolg van de Coronacrisis is het project voor onbepaalde tijd stop gezet. We nemen dus geen moeders, maatjes of stagiairs aan!

MaraMama’s is een maatjesproject voor jonge moeders tussen de 16 en 24 jaar. Kan je een luisterend oor gebruiken én vind je het leuk om dingen te ondernemen? Lees dan wat MaraMama’s voor jou kan betekenen!

Een maatje voor jou
Een maatje is iemand die er een bepaalde periode regelmatig helemaal voor jou is! En eventueel ook voor jouw kind(eren) wanneer jij dit wil. Samen met je maatje kijk je wat jou leuk lijkt om te gaan doen. Naar de speeltuin? Een middagje winkelen? Een open dag bezoeken van een opleiding? Samen iets doen jullie wat voor jou ontspannend of belangrijk is.

Hoe werkt het?
Je hebt eerst een kennismakingsgesprek met iemand van MaraMama’s. Op een plek die voor jou prettig is. We kijken daarna welk maatje bij jou past. Bij de eerste kennismaking met het maatje is er iemand van het MaraMama’s team bij. Klikt het? Dan heb je een maatje en maak je samen verder de afspraken. Belangrijk! Alles wat jij met je maatje bespreekt, blijft tussen jullie. Ook is het goed te weten dat MaraMama’s een project is dat helemaal los staat van de hulpverlening.

Andere jonge moeders ontmoeten
MaraMama’s organiseert naast de een-op-een contacten ook groepsactiviteiten. Zo leer je de andere jonge moeders (en hun maatjes) kennen en kan je ervaringen uitwisselen. En wie weet hou je er leuke contacten aan over!