MaraMama’s

‘Door de coronamaatregelen kunnen wij dit project nu niet uitvoeren. Het is daarom voor onbepaalde tijd stop gezet. Zodra de situatie in Nederland weer (zo goed als) normaal is, zal Mara onderzoeken of en in welke vorm er vraag is naar activiteiten voor jonge moeders.’ 

In Rotterdam wonen er veel jonge vrouwen die al moeder zijn. Door het moeder worden, is er vaak van hun vroegere sociale netwerk maar weinig meer over en is hun wereldje klein geworden. Het gevolg kan zijn dat hun wereld zo klein wordt dat de stap om iets te ondernemen steeds lastiger wordt en het isolement steeds groter. Om hieruit te komen, biedt MaraMama’s deze moeders een maatje!

Voor jonge moeders
Ben jij tussen de 16 en 24 jaar en heb je een kind/kinderen? Kan je soms een luisterend oor gebruiken én vind je het leuk om dingen te ondernemen?
Lees dan verder!

Voor vrijwilligers
Wil jij een maatje worden van een jonge moeder? Lees dan verder!

Voor organisaties
Werk je bij een organisatie en ken je jonge moeders die een maatje kunnen gebruiken? Lees dan verder!

Als gevolg van de Coronacrisis is het project voor onbepaalde tijd stop gezet. We nemen dus geen moeders, maatjes of stagiairs aan!

MaraMama’s wordt onder andere gesteund door het Sint Laurensfonds en een solidariteitsbijdrage van de gezamenlijke religieuzen in Nederland via KNR – Projecten in Nederland (PIN).