ik ben een school

Kinderen en jongeren hebben de toekomst. Dat is waar. Maar weet je, kinderen en jongeren zijn vooral ook het heden: zij wonen, leven, leren en ontdekken wie ze zijn in onze stad. Dat komt eerst. Eens?

Mara heeft daarom allerlei projecten om jonge mensen te helpen in het hier en nu hun weg te vinden. Vooral als die jonge mensen om wat voor reden dan ook kwetsbaar zijn. Mogen we daarover met jou in gesprek?

Mara werkt aan bewustwording van tieners. We zetten ons in voor jongeren die geen thuis meer hebben. Dat doen we in Rotterdam en Den Haag. Kijk daarvoor maar eens hier en hier. En we hebben een prachtig project voor kinderen van nieuwkomers, samen met de ISK’s van Rotterdam. Meer daarover lees je hier.

We zouden heel graag ook met jou samenwerken. Vanuit je ervaring en het netwerk dat je meebrengt vanuit de wereld van het onderwijs, zijn er heel veel mogelijkheden om elkaar te versterken. Als je daar meer over wil weten, neem dan eens contact op met Shirleni Blanken, T 06-39831945, E shirleni@maraprojecten.nl  of Karina Bogaerds, T 06 – 42061692, E karina@maraprojecten.nl