Voel je thuis huis

ROTTERDAM – Het Voel je Thuis Huis is voortgekomen uit ons project OPstap Rotterdam. Het VJTH is een plek waar dak- en thuisloze jongeren zich welkom voelen en waar ze kunnen werken aan een hoopvolle toekomst. Het is een veilige haven, los van de reguliere hulpverlening, waar vrijwilligers een warme en familiaire sfeer creëren. Bij het VJTH ben je geen gast, maar voel je je thuis. Samen zijn we verantwoordelijk en doen we het samen. Er is altijd een professional aanwezig, evenals enthousiaste vrijwilligers.

Met het VJTH willen we dak- en thuisloze jongeren een plek bieden waar ze zich gewaardeerd, veilig en welkom voelen. We willen een positief zelfbeeld stimuleren en ruimte bieden voor persoonlijke groei. Daarnaast streven we naar onderlinge steun tussen jongeren en vrijwilligers. Het VJTH is bedoeld als een plek waar de meest kwetsbare jongeren kunnen opladen en waar de iets minder kwetsbare jongeren kunnen groeien. Hierdoor verminderen we verveling en het rondhangen op straat.

Het Voel je Thuis Huis is nog in ontwikkeling en we werken hard om dit te realiseren. We zoeken een geschikte locatie, regelen de benodigde vergunningen en zijn afhankelijk van financiering.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook.

Wil je nu al een bijdrage leveren aan het VJTH? Dat kan! Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL51 INGB 0002815885 ten name van Stichting Mara, onder vermelding van “VJTH”.

Droom je mee? Samen bouwen we aan een hoopvolle toekomst voor dak- en thuisloze jongeren!

Wil je meer weten
Voor meer informatie neem dan contact op met Anna Boukema. E: anna@maraprojecten.nl, T: 0681897259